Poliklinika Ragus

Mario Ragus, dr.med.specijalist za očne bolesti

Tel: 00385 51 373 628

poliklinikaragus@gmail.com

Obavijest

Obavještavamo cijenjene klijente da optika neće raditi od petka 11.1. do srijede 17.1. zbog posjeta optičkom sajmu u Münchenu. Narudžbe za preglede možete i dalje izvršiti na broj telefona 373-628.

Godišnji odmor

Obavještavamo cijenjene pacijente da ćemo koristiti godišnji odmor od 12.7.-28.8.2013. Narudžbe ćemo primati od 15.8.2013. Želimo vam ugodne ljetne dane.

Europski oftalmološki kongres u Milanu

Kao i svake godine sudjelovali smo na europskom oftalmološkom kongresu od 8.-12.9.2012. godine. Ove godine kongres je održan u Milanu. Osim što je svjetski priznat, te na kongres dolaze mnogi učesnici iz cijeloga svijeta, važan je i za dodatna stjecanja znanja koja prikupljamo za poboljšanje naše usluge i Vaše zadovoljstvo. Na kongresu su se održala mnoga predavanja, te su prikazana najnovija saznanja u oftalmologiji.

Europski oftalmološki kongres u Beču

Ove godine Europski oftalmološki kongres održan je u Beču. Prisustvovali smo na kongresu te usavršili svoje vještine i znanje. Na predavanjima su izlagali i prisustvovali mnogi priznati europski i svjetski oftalmolozi. Beč se pokazao kao odlično mijesto za organizaciju ovakvog događaja. Prekrasan grad i odlična organizacija ostavili su odličan dojam.

Hrvatski oftalmološki kongres

Prisustvovat ćemo oftalmološkom kongresu, koji se održava od 20.-22.5.2011. u Vodicama. Na kongresu će sudjelovati mnogi predavači koji će predavati o najnovijom znanstvenim i tehnološkim dostignućima u području oftalmologije.